Cosul este gol

Catalog produse
Marci produse
Sigla PlatiOnline.ro


Informatii

ACTIVITATEA PE ACEST SITE ESTE SUSPENDATA!
SITE DE VANZARE!

Informatii anulare si rambursare

O comanda plasata poate fi anulata inainte de expedierea acesteia prin solicitarea Clientului in scris trimitand un e-mail la adresa contact@amikahub.ro, mentionand clar anularea si numarul comenzii. 
Dupa anularea tranzactiei prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
 
Daca comanda a fost expediata, Clientul are dreptul sa anuleze comanda in termen de 14 zile, incepand cu ziua a doua dupa primirea produselor.
Pentru unele produse nu exista o perioada de razgandire sau Clientul poate pierde dreptul de a returna produsul din cauza unei anumite actiuni. Pentru mai multe informatii despre ce categorii de produse sunt excluse, se recomanda consultarea sectiunii privind exceptiile de la dreptul legal de retragere din Termeni si Conditii Amika Hub.

In cazul in care Clientul renunta la o comanda cu plata efectuata prin transfer bancar confirmat sau prin solutia online de plata cu cardul si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, suma aceasta va fi rambursata de catre Amika Hub in maxim 14 zile de la data la care Amika Hub a luat la cunostinta de acest fapt. 

Daca Clientul anuleaza o comanda in conformitate cu sectiunea „Returnari” din Termeni si Conditii, Amika Hub va returna integral suma platita dupa ce produsele comandate au fost returnate. Rambursarea se va face pe cardul utilizat la plata comenzii si este supusa reglementarilor stabilite pentru bunurile deteriorate la returnare sau pentru care Amika Hub a stabilit colectarea.

spacer
Website detinut de AMIKA HUB S.R.L., CIF: RO45931360, Reg.Com: J35/1552/2022
anpc-sal

SOL

amikahub.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.